Klacht: krant opgezegd, toch bezorgd en geld afgeschreven

op 18 oktober 2016 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ls,
Zo’n 2 maanden geleden telefonisch de krant opgezegd. Er werd mij verteld dat ik tot 13 oktober de krant nog zou ontvangen en dat daarna het abonnemnent zou zijn stop gezet. Nu blijkt dat er weer abonn.geld is afgeschreven van mijn rekening en ik krijg nog steeds de krant. Ik heb inmiddels de NRC en wens dan ook geen volkskrant meer te ontvangen conform de afspraak. Ik heb het geld terug laten boeken. Ik zou het op prijs stellen dat er een bevestiging wordt gestuurd.
mvrg
Jon Doesburg 3572TM 47

Gewenste Oplossing:

conform de afspraak; einde van abonnement.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jon Doesburg