Klacht: Krant op zaterdag vaak te laat

Ingrid Pieck op 11 december 2021 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte meneer, mevrouw, op zaterdag is het de laatste tijd eerder regel dan uitzondering dat de krant op tijd (voor 8 uur) bezorgd wordt. Meestal valt dan de krant tussen 9.00-10.00 uur in de bus. Een enkele keer zelfs na 10.00 uur (waarvan ik een keer melding heb gedaan). Op werkdagen is mijn krant altijd keurig op tijd. Ik denk daarom dat ik te maken heb met 2 bezorgers. De een verricht zijn werk prima, de andere niet. Kunnen jullie hier eens naar kijken?
Alvast hartelijk bedankt!

Gewenste Oplossing:

Zie hierboven. Graag de krant op tijd op zaterdagen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ingrid Pieck