Klacht: Krant niet bezorgd

op 08 juni 2021 over De Stentor in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag is de Stentor weer niet gebracht. Een paar dagen geleden ook niet. Vaak is de krant te laat en helemaal op zaterdag, dan komt hij pas na 10.30 uur pas in de bus. Telefonisch bij de Stentor een klacht melden is niet mogelijk, je wordt dmv allelei keuzemenu’s met een kluitje in het riet gestuurd.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als er contact met mij wordt opgenomen.
En natuurlijk als de krant op de regulier wijze dagelijks wordt bezorgd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over De Stentor

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De Stentor nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jan Foppes