Klacht: KPN kan op vaste lijn geen telefoonnummers blokkeren van reclamebedrijven

op 21 april 2017 over KPN Vaste Telefonie in de categorie Vaste Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag gebeld met KPN Vaste Lijn. Ik word al weken lang gebeld door vooral +0044 nummers en elke dag door 020-2259982. KPN kan mij niet helpen om deze nummers te blokkeren. Mijn nummer is zelfs een geheim nummer! Zelfs KPN belt mij regelmatig met reclame en heb hun steeds gezegd dat ik niet benaderd wil worden. Vandaag heeft KPN medewerker in hun bestand \’prive\’ gezet zodat KPN zelf mij niet meer zal bellen over reclame.
Verder kreeg ik het bel-me-niet-register.nl als advies, wat ik ook al heb gedaan.
Of dat ik maar een andere nummer voor vaste lijn moet aanvragen.

Gewenste Oplossing:

Als de telefoonnummers geblokkeerd kunnen worden door KPN.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Vaste Telefonie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Vaste Telefonie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KlachtBlokkerenReclame