Klacht: koud in de winkel

op 09 juli 2021 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er werkt een ass. Manager, die de temperatuur in de winkel altijd op heel koud zet. Hij heeft in een andere AH gewerkt, daar was het ook altijd zo koud. Nu werkt hij in een ander filiaal. Hier zet die ook weer de temp. op heel koud. Bij andere winkels heb ik daar geen last van, waarom bij deze 2 AH winkels wel? Ik heb hem al persoonlijk benaderd hierover, went er maar aan, was zijn antwoord. Wat is AH klantvriendelijk. Ik doe daar altijd mijn boodschappen met veel plezier. Ik ga voortaan wel naar een andere supermarkt.

Gewenste Oplossing:

Temperatuur in de winkel, MISSCHIEN IETS MINDER KOUD. kan ik teminste weet normaal boodschappen doen bij mijn AH.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rita de Haas