Klacht: Kostenloos opzeggen niet mogelijk door fout in email

op 11 juni 2019 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tele2 heeft de voorwaarden gewijzigd. In de email hierover staat:
Als u het niet eens bent met deze wijzigingen, kunt u uw overeenkomst met Tele2 kosteloos opzeggen indien u dit voor 1 juli 2019 doet. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice op 020 – 75 444 44.

Aangezien internet hier max. 9,5mb blijkt te zijn heb ik veel last van storing op mijn smart tv. Dus gebeld met bovenstaand nummer om op te zeggen. Krijg ik als antwoord dat ik niet kostenloos kan opzeggen want het stond niet goed in de email!

Gewenste Oplossing:

Als het abonnement alsnog kostenloos wordt opgezegd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frank de Jonge