Klacht: Kosten meer dan som.

op 13 mei 2020 over Syncasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In een oude zaak (2016) was het bedrag ong 1250 euro. De totale kosten zijn meer dan 1500 euro.
Na hun gebeld te hebben krijg ik doodleuk te horen dat ik dat bedrag gewoon moet betalen.
De schuld heb ik afbetaald, ik ben nu hun aan het spekken met 1500 euro.

Gewenste Oplossing:

Als de kosten aanzienlijk verlaagd worden.
Dat ik hun moet betalen snap ik. Maar het moet wel menselijk zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syncasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syncasso nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Syncasso

4 maanden geleden - Wij nemen geen klachten in behandeling van externe klachtensites. Bent u ontevreden over de werkzaamheden van Syncasso of één van haar medewerkers, dan vragen wij u om daarover een klacht rechtstreeks bij ons in te dienen. Dat kan heel makkelijk en eenvoudig via onze website: https:www.syncasso.nlklachten

Reactie van de melder van de klacht RickHart83

4 maanden geleden - Ik wil ook helemaal geen reactie van jullie. Toen ik Syncasso belde wilde de medewerker zijn naam niet eens herhalen. Ook wist hij niet bij wie ze onder toezicht stonden. Moest ik maar opzoeken op Google...

Alle klachten die gemeld zijn door RickHart83