Klacht: kortingvouchers dagje uit werkt niet

op 25 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb in totaal 24 kortingsvouchers gespaard. nu heb ik 12 kunnen indienen. maar die andere 12 werkt er 2 die ik in de app heb gezet, ik heb ze niet gebruikt! nu word er gezegd dat ik die 2 dus ook al heb gebruikt. maar ik wil graag die andere 12 ook nog invoeren, en dat kan dus niet!

Gewenste Oplossing:

dat ik nieuwe vouchers krijg, zodat ik nog lekker een dagje uit kan met mn kids

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door henniewever