Klacht: Kortingskaartje met stempels

op 08 juli 2016 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

G dag, ik kom wekelijks bij de ici paris en ben normaal erg te vreden. Nu had ik mijn stempelkaart vol en er was 21 %korting. Ik koop een flesje estee lauder repair olie en wil mijn kaartje inleveren met stempels, ineens zegt de mevr dat dat niet kan en ik moet kiezen tussen m’n stempelkaart of de 21 %. Ik zeg dat ik dat zelf bij elkaar gespaard heb en toen deed ze erg vervelend en kreeg geen samples meer toen ik t uiteindelijk toch kocht.

Gewenste Oplossing:

Ander personeel zeer tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Riette de haas