Klacht: Kortingscode op e-shop werkte niet

op 03 oktober 2016 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeerde gisteren omstreeks 20u iets te kopen op de e-shop met behulp van de 21% kortingscode die ik per post had ontvangen. De code was “FRIENDS2” en was geldig tot en met 2 oktober. Toch kreeg ik een melding dat de code niet geldig was. Ik belde vandaag met de Ici Paris shop in mijn buurt en de verkoopster zei dat zij zelf niet kon doen, maar dat ik best een klacht kon beschrijven. Kunnen jullie nog iets doen? Ik zou deze code graag nog gebruiken.

Gewenste Oplossing:

Ik zou heel tevreden zijn als ik met de kortingscode van 21% mijn product in de e-shop kan bestellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door enidvangassen