Klacht: Korting online bestelling op moment leveren niet ontvangen

op 19 mei 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een online bestelling geplaatst voor bezorgen voor ruim 400 euro. Onder andere 5 kratten biet (Amstel) á 8,-. Blijkt dat bij bezorging deze 13,49 euro kost. Niet moment van bestellen maar de korting op moment van bezorgen is leidend. Hiervan was ik niet op de hoogte. Als ik dat had geweten had ik het eerder laten bezorgen of een ander merk gekocht. Na een belletje met de service lijn bleek er geen oplossing te vinden. Dat vind ik toch wel jammer op zo’n bestelling en voor een nieuwe online klant niet erg klantgericht.

Gewenste Oplossing:

De korting alsnog wordt verrekend.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JBH11