Klacht: Korting 40%

onurdemir7 op 23 oktober 2017 over The Body Shop in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte,

Zaterdag hadden jullie een actie waarbij je 40% korting kreeg op al je aankopen. Omdat ik niet zeker wist of dit digitaal ook kon heb ik een berichtje gestuurd via facebook en kreeg ik te horen dat de actie ook online geld. De code die op de site stond werkte echter niet en daarom heb im niks kunnen kopen. Ik kreeg via de chat op facebook te horen dat er een foutje was gemaakt en dat ik een nieuwe code kon opvragen bij de klantenservice. Deze kon ik echter niet vinden dus ik probeer het op deze manier.

Met vriendelijke groet onur

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe kortingscode die online geldig is voor 40%

Alle klachten die gemeld zijn door