Klacht: Koop nooit een bank bij Leen Bakker!!

op 27 december 2017 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Binnen vijf maanden is mijn splinternieuwe bank op 1 plek doorgezakt. In augustus mijn klacht doorgegeven ivm de garantie en na heel veel mailtjes moest ik een foto opsturen waar niets op te zien was. Aan de hand van de foto is mijn garantieaanvraag afgewezen. Ze zijn niet eens wezen kijken en zeiden gewoon dat dit niet kon! Ga maar naar de klachtencommissie als je dit verder wilt aanvechten, maar eerst 150.00 euro betalen om de klacht in behandeling te nemen…

Gewenste Oplossing:

Als de bank vervangen wordt voor een nieuwe of hersteld wordt of anders als dit niet mogelijk is de bank ophalen en geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Spijker1