Klacht: kom niet op mijn webmail site

op 01 juli 2012 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik probeer al weken op mijn webmailsite te komen een enkele keer lukt het….dus heb telefonisch kontakt gehad (kosten, super hoog want het telefongesprek duurte heel erg lang) moest een s achter http zetten maar dat help niet en andere wachtwoord help niet….het zit niet bij mij maar bij tele2 en versatel.

Gewenste Oplossing:

versatel en tele2 moeten echt aan het probleem werken en niet het probleem naar ons schuiven....
ik heb het gevoel hun willen dat we allemaal op glaskabel over stappen...maar omdat het nooit meer goed gaat overdenk ik om bij tele2 weg tegaan heb het gevoel dat hun niet echt aan het probleem werken

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Tele2 in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Tele2 een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Tele2

Heeft op 02 juli 2012 om 14:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Problemen met email zijn inmiddels opgelost, onze excuses voor het ongemak.

Alle klachten die gemeld zijn door zonder mail