Klacht: Kom maar een keer terug

op 30 juni 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vanmiddag bij kruitvat Raamsdonksveer , behoorlijk onbeschoft behandeld. Omdat ik een speentje voor mijn kleinzoon van 11 maanden zag liggen maar er niet bij kon, vroeg ik hulp van een van de medewerksters. Het antwoord was. Kom maar een keer terug, de voorraad is wat vroeger binnen. Voor mij was het niet mogelijk omdat ik het kleine manneke op mijn arm had. De medewerkster liep niet eens even mee terwijl zij er met een beetje moeite wel bij kon. Ik kom al 20 jaar 2x per weer in deze zaak om mijn aankopen re doen ….. Ik hoop dat er iets mee gedaan wordt. En graag een reactie van jullie. Met groet: josevanson1953@hotmail.com dank u wel!!

Gewenste Oplossing:

Ben tot nu toe altijd wel tevreden, er lopen wel aardige mensen in de winkel hoor. Maar deze dame is vrij onbeschoft bezig!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jose Van Son mathijssen