Klacht: Kolibrie bus kwam niet

op 10 februari 2018 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via de site had ik op tijd een kolibrie bus gereserveerd vanaf Apeldoorn naar Twello. Hiervan kreeg ik een bevestigingsemail en een sms waarin de reservering in stond vermeld. Vervolgens bij de bushalte staat de busnummer vermeld, maar de bus kwam uiteindelijk niet opdagen. Uiteindelijk heb ik een poos staan wachten en de trein genomen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de dienst wordt geleverd die wordt beloofd. Ik had echter verwacht dat als de bus niet kon komen, ik een reactie hiervan kreeg. Dit vind ik redelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Margreet@