Klacht: Koffie cups van Bella caffe.

op 20 december 2017 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb bij de lidl koffie cups van het Merk Bella caffe gehaald met de naam Lungo nu valt mij op dat ik van de 16 aanwezige cups er meer dan 5 weg kan doen omdat de cups zelfs niet goed zijn gefabriceerd. Op de biven kant waar het foli dicht moet zij laat die los als ik de cup in de Dolce Gusto doe. Mijn vraag is dan ook of de firma waar deze worden geproduceerd daar eens beter na wil kijk. IK HOOPDAT ER IETS AAN WORD GEDAAN . Want dan kunnen de cups wel goekoper zijn als ik er van de 16 stuks 5 weg moet doen dan kan ik net zo goed de cups van Nescafe zelf halen want daar heb ik nog geen problemen mee gehad.

Gewenste Oplossing:

Heb graag dat ik er een reactie op krijg . En dat het beter word na gekeken. Hoop dat er iets tegen over staat . Ben niet veel eisend. Maar wel een grote koffie drinker .DENK DAT DAT GENOEG ZEGT

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 20 december 2017 om 16:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Caffe Lungo.