Klacht: Koelkast lijkt wel een vrieskast

op 04 mei 2017 over BCC in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,
December 2015 hebben wij een koelvries combinatie bij u gekocht (inbouw ). Kort nadat wij deze in gebruik hebben genomen bleek al dat de koelkast op de laagste stand alles ijskoud maakte. Ook zag ik dat er wat ijsvorming op de achterwand aan se bovenkant zichtbaar was. Dit heb ik gemeld telefonisch. Er is toen gezegt dat dat normaal was. Men kon wel iemand sturen maar als bleek dat het normaal was dan zou ik 145 moeten betalen. Ik heb het toen zo gelaten. Maar ondertussen is het niet meer mogelijk om iets uit de koelkast te drinken zonder dat je een ijshoofd krijgt. De groenten onder in de groenten bak raken zelfs bevroren!!!!. Ik kan mij niet voorstellen dat dit normaal is.

Gewenste Oplossing:

Als het koel gedeelte koelt en niet vriest. Daar heb ik de vriezer voor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar BCC over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door BCC in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat BCC een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

BCC

Heeft op 05 mei 2017 om 11:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door El Atmani