Klacht: koelelement cucina lek

op 31 augustus 2018 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn ijsmachine cucina heb ik netjes opgeborgen in doos in kast. Na uitpakken blijkt het koelelement te zijn gaan eroderen en is de plastic laag zelfs op 2 punten stuk. Waar kan ik een nieuw element bestellen? Mijn dochter is allergisch voor heel veel voedingsmiddelen en zo kan ik toch voor haar een ijsje maken!

Gewenste Oplossing:

adres waar ik een koelelement kan bestellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Jacqueline van der Veldt