Klacht: KNAB bank ontkent veel storingen te hebben laatste tijd

Roosbedankje op 22 november 2022 over KNAB BANK in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De laatste tijd heeft knab bank regelmatig storing. Ik ben ondernemer en ik kan me niet veroorloven om 3x per week mijn digitale bankomgeving niet in te kunnen en geen betalingen te kunnen ontvangen of te doen. KNAB geeft dan aan dat het aan de andere bank ligt terwijl dit niet zo is. Ik lees zoveel klachten van andere consumenten. Kan nu niet eens meer in de app komen. echt belachelijk

Gewenste Oplossing:

Verantwoordelijkheid nemen over het feit dat ze een waardeloze app hebben gemaakt die veel bugs bevat. Misschien zelf een keer met een verbeterde versie van de app na buiten komen. De consumenten echt helpen in plaats van de schuld afschuiven op een andere bank of simpelweg ´ik weet niet waar het aan ligt mw.´ Misschien een keer uitzoeken voor de klant wat het probleem is. En identificeren met een selfie vind ik ook ronduit belachelijk. Aangezien je de chip van je paspoort al moet scannen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KNAB BANK

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KNAB BANK nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roosbedankje