Klacht: kleur is vervaagd na 2x wassen

op 26 juni 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,
Voor mijn man bestelde ik recent bij u een Ralph Lauren overhemd: Casual overhemd-Slim Fit – soft grey. Artikelnummer:PO222D0B2-C12, maat XL. Na 2 x wassen (volgens instructie op 40 graden) zijn er lichte strepen verschenen op het overhemd. Geen gezicht helaas. gezien de prijs (109,95) verwacht ik dit natuurlijk echt niet. Ik heb al geklaagd bij Ralph Lauren, maar men verwees mij naar u.

Gewenste Oplossing:

Graag een nieuw exemplaar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mhansen