Klacht: Kleinkind mag niet naar toilet

op 07 september 2018 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sta ik met mijn kleinkind 3 jaar, bij de Hema Nederweert. Moet zei plassen maar mag dit niet. Dus broek nat en kon ik naar huis. Nou bedankt HEMA. Dit was mijn laatste bezoek, ik ga wel voortaan naar een winkel waar een kindje wel naar de wc mag. Groetjes Thea.

Gewenste Oplossing:

Gewoon wanneer een kindje, net zindelijk, daar naar de wc mag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Oma TZ