Klacht: klein pensioen akopen niet meer mogelijk!

op 09 februari 2018 over Zwitserleven in de categorie Pensioenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee jaar geleden ben ik gestopt met werken en toen wilde ik meteen mijn pensioen van 1795 euro afkopen. Nee, daar moest ik 24 maanden mee wachten. Nu is het 24 maanden later en is die regeling afgeschaft!!!! Als ik de 68 haal krijg ik daar nu 125 euro bruto per jaar voor, 10 euro bruto per maand dus!
Ik wil NU mijn zuur opgebouwde kapitaaltje en niet MISSCHIEN over 20 jaar.
Je kunt net zo goed tegen een muur praten als je een medewerker van Zwitserleven aan de lijn hebt. En bedankt!

Gewenste Oplossing:

Als ik zoals beloofd mijn klein pensioen nu ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Zwitserleven over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Daniela Sideris