Klacht: Kleding ruikt niet frs

op 17 februari 2018 over Indesit in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Indesit IWC 71451 wasmachine. Begin rook de was fris maar nu begint het heel erg te stinken. Machine is gereinigd en zelfs ook al een paar keren op 90 graden gewassen maar de kleding blijft stinken. De afvoerslang gecontroleerd, zit niet te ver in de afvoerbuis. Zit geen knik oid in de slang.
Hoe kan dit probleem verholpen worden?

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn zodra de was weer fris ruikt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Indesit

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Indesit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kor1963