Klacht: Kleding besteld, nooit ontvangen, geen geld terug

op 01 december 2018 over Mode-Statements in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in mei een bestelling gedaan voor levering in juni. In juni kreeg ik het bericht dat ze pas in juli konden leveren, in juli het bericht dat ze pas in augustus konden leveren etc. In september heb ik de order geannuleerd met het verzoek om geld terug. Veel mailtjes heen en weer met excuses waarom ze geen geld terug konden geven, druk druk druk om alles zogenaamd op te lossen. Toezegging dat ze in de laatste week van november geld terug zouden storten want dan hadden ze alle achterstanden weggewerkt. Nu 1 december geen geld op mijn rekening, geen mogelijkheid om contact met ze te krijgen.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mode-Statements

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mode-Statements nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Danielle vdK