Klacht: Klantenservice niet te bereiken

op 15 juni 2017 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tuinstoelen en bijzettafeltje besteld via webshop. Supersnelle levering, maar helaas waren artikelen beschadigd. Zowel de stoelen als het tafeltje vol met krassen. 2 weken geprobeerd om contactformulier in te vullen, maar de website hing vast. Ook de klantenservice gebeld, maar ik kreeg een bandje die me verwees naar het formulier op de website . Ook contact opgenomen met verschillende winkels. Retourneren in de winkel zou niet mogenlijk zijn omdat ik geen factuur ontvangen had (maar een ordernummer). Al met al een slechte service!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld retour krijg of artikelen die niet beschadigd zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door waterval___