Klacht: klantenservice is onbereikbaar

op 18 juli 2021 over Vakantiediscounter in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

we moeten onze reis wegens de eisen van Malta verzetten , Malta ontvangt alleen mensen die 4 weken volledig gevaccineerd zijn en anders moet je 14 dagen in quarantaine in Malta ! wij zijn nog niet volledig gevaccineerd binnen deze tijd daarom zijn we genoodzaakt onze reis te verzetten. ik probeer op alle mogelijke manieren in contact te komen met de klantenservice om dit samen op te lossen echter ik krijg geen gehoor!

Gewenste Oplossing:

ik wil het graag iemand spreken en alles oplossen om onze reis te verzetten ,omboeken of desnoods annuleren

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vakantiediscounter

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vakantiediscounter nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Advk