Klacht: Klantenservice al weken onbereikbaar

op 17 juni 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al meerder malen heb ik gebeld, maar krijg ik een voicemail te horen waarin wordt gemeld dat het te druk is om de telefoon op te nemen! Nu wordt er zelfs helemaal niet meer opgenomen!!! Op mijn verscheidene mails reageren ze ook niet. Mijn noodzaak om contact op te nemen is groot, ze sturen meerdere keren een onterechte aanmaning en vervolgens zijn ze onbereikbaar. Schandalig!

Gewenste Oplossing:

Als ze in ieder geval telefonisch bereikbaar zijn zodat we direct contact kunnen hebben en binnen 24 uur reageren op mail.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Christel Boon