Klacht: Klantenmisleiding jubileum 20% korting

op 22 augustus 2017 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ICI paris viert hun jubileum met 20% korting op alle artikelen. Als jarenlange trouwe klant ben ik financieel hierin gedupeerd. Voor de parfum die ik heb aangeschaft werd de nieuwste prijs berekend. Hierbij heb ik ook 30 euro aan VVV bonnen ingeleverd. Wat schets mijn verbazing dat als ik op dezelfde dag 20 augustus de parfum bij douglas had gekocht ik met de 25% korting die op deze parfum zit en de 30 euro aan VVV bonnen ik 33.36 euro had dienen af te rekenen in plaats van 47.60

Gewenste Oplossing:

Graag tegemoetkoming hierin

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Trudy Hellevoort