Klacht: Klanten service medewerker

op 01 juli 2019 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik belde zojuist de klanten service omdat mijn telefoon vergrendeld was. De medewerker die mij hielp was tijdens het telefoongesprek niet erg vriendelijk en op het laatst werd er zelfs gelachen. Niet echt professioneel en klant vriendelijk!? Gesprekken worden opgenomen dus dit zou terug geluisterd kunnen worden.

Gewenste Oplossing:

Wanneer deze medewerker hierop word aangesproken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marleen Verheugd