Klacht: Klant onvriendelijk gedrag

op 05 april 2013 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de etos in Heerhugowaard was ik vanmiddag met mijn vrouw die graag een nieuwe make up uitzocht en zo als gebruikelijk is zijn er van deze producten testers die geopend zijn mijn vrouw probeerde deze dus uit en de persoon in kwestie bedrijfsleider Marjan sprak ons er op aan dat dit geen tester was alsof wij school kinderen waren die iets kwamen stelen vervolgens bij de kassa spraken wij de dame in kwestie hierop aan waar zij liet blijken niet van commentaar gediend te zijn dus bij deze ervaren wij dit als zeer klant onvriendelijk en zullen wij voortaan naar een ander bedrijf bv kruitvat gaan

Gewenste Oplossing:

Da de persoon in kwestie eens wordt aangesproken op haar gedrag dit is niet de eerste keer dat mijn vrouw zo wordt behandelt

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Npk