Klacht: Klant misleiding

op 15 augustus 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ls. Vrijdag 12 augustus jl bezocht ik de vestiging van Kruitvat aan de Muntstraat/ Markt Maastricht. Vlak bij de kassa stond een rek waarop de parfum Wisch van Chopard met een oranje sticker was afgeprijsd van € 39,50 naar € 19,00. Ik nam drie doosjes mee naar de kassa. Echter men rekende de prijs van €39,50 per stuk. Iki verwees naar de kortingssticker. De fliiaalchef werd ontboden en hij weigerde de parfums tegen kortingsprijs aan mij te verkopen, aangezien de kassa het volledige bedrag aan gaf. Ik heb hem verzocht uit te zoeken wat de rede zou zijn van deze melding en de aangebrachte kortingssticker. Ik sprak af om vandaag, maandag 15 augustus terug te komen. Vandaag vertelde hij dat het een aanbieding van vorige week was.Hij weigerde mij tegemoet te komen en bovenal, op mijn verzoek, zijn naam te geven, opdat ik U als klachtencommissie volledig kan informeren.
Dit is voor mij onacceptabel. Het is niet alleen ongehoord en onproffessioneel om zijn naam niet te geven, maar bovenal, uiterst schandelijk om de kortings stickers niet van de verpakking te verwijderen en mij, als klant zo te duperen.
Graag verneem ik van U of Kruitvat zich identificeert met de handelswijze van voornoemde manager.
In afwachting van uw reactie, verblijf ik, met vriendelijke groet DESIREE TONNAER. 06.123.69.321

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer de betreffende manager persoonlijk excuses aan biedt voor zijn uiterst klantonvriendelijk gedrag en ik wil de drie parfums Wisch van Chopard tegen de aangeboden kortingsprijs aankopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Reactie van de melder van de klacht Onproffesionaliteit vestigingsmanager

1 jaar geleden - Ls, uit mijn mailbestanden kon ik niet aflezen of mijn klacht door U cq Kruidvat, is ontvangen. Inmiddels is de kwestie per telefoon met Kruidvat doorgenomen en men heeft mij tevreden gesteld door de mogelijkheid te bieden van de aankoop van drie parfums voor de gereduceerde prijs van €19,- . tevens heb ik een excuus van de vervangende manager ontvangen. met vr gr D.Tonnaer

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Onproffesionaliteit vestigingsmanager