Klacht: klacht van het assortimenten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdje geleden ik heb een koptelefoon van het kruidvat loosdrecht gekocht en toen ik heb bonen verpaking weggegooid en toen over 5 dagen was het kapot van het oplade stikker en ik kan hem niet meer opladen opladen is goed maar koptelefoon doet het niet ik heb hem met kotring 14, 99 gekocht van filiaal nieuw loosdrecht.
Gr; FARHAD HOSAINI

Gewenste Oplossing:

Niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ik wil geen geld terug maar ik wil graag andere koptelefoon