Klacht: klacht over tellsell

op 28 april 2013 over Teledeals in de categorie Teleshopping

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte
Wij bestelde in januarie 2 set van stepels op nagels meer dan een maand later krijgen we een rekening met een aanmaling schrijf hun aan dat ik nooit de pakjes heb ontvangen ze gingen het ondezoeken . Ik moest een brief ondertekkenen en terug sturen voor onderzoek nu blijkt dat mijn handtekening overeen komt met dat van het aftekenen van het paketjes maar heb nooit iemand gezien snap het echt niet heb nooit iets afgetekend en gezien wat voor een oplichters zijn ze in dit bedrijf schandalig gewoon ik betaal niet

Gewenste Oplossing:

Dat zehun rekening zelf betalen want heb nooit iets ontvangen en ik betaal niet voor iets dat ik nooit heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Teledeals over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb Teledeals een herinnering gestuurd dat deze klacht nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Teledeals in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Teledeals een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Teledeals

Heeft op 19 juli 2017 om 14:59 geantwoord

Geboden Oplossing:

Dit is een verkeerd geplaatste klacht.
De klacht betreft Tellsell en niet Teledeals.

Alle klachten die gemeld zijn door caroline5