Klacht: Klacht over rekenopdracht studiemeter.

op 08 februari 2018 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte meneer, mevrouw,

Wij zitten in het eerste jaar van het MBO. Wij hebben rekenen met de hele klas via studiemeter. Tijdens de instaptoets van domein 3 kreeg ik een vraag die ik niet snapte. Ik heb aan de docent gevraagt of ze hem aan mij wilde uitleggen maar zij snapte de vraag ook niet.

Gewenste Oplossing:

Ik vroeg me af wat de oplossing van deze vraag is en als er geen oplossing is wil ik vragen om deze vraag weg te halen van studiemeter.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 08 februari 2018 om 09:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste L vH,

U heeft uw bestelling geplaatst bij Studers, de MBO afdeling van The Learning Network. VanDijk kan u als leverancier voor het Voortgezet Onderwijs helaas niet helpen met uw vraag. We willen u adviseren uw vraag voor te leggen bij Studers via www.studers.nl of telefonisch op 088 20 30 330.

Vriendelijke groet,
Janet
Afdeling Klantenservice VanDijk

Alle klachten die gemeld zijn door L vH