Klacht: klacht over rekening

op 29 januari 2014 over Fa-Med B.V. in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik moest bij Fa-med bv een rekening betalen van 8 euro,en dat heb ik gedaan ,en een week aarna kreeg ik een rekening dat ik een boete moet betalen van ruim 40 euro,wegens het te laat betalen,maar de rekening heb ik 4 weken terug gekregen,en heb hem 2 weken geleden betaald,volgens Fa-med heb ik eerder een rekening gekregen,daar weet ik niet van,en nu gaan ze dreigen met een incasso bureau,wat ik heel naar vindt,wat moet ik hiermee aan,graag hoor ik van u m.vr groeten Anna Groot

Gewenste Oplossing:

dat ik niet als wanbetaler wordt bekeken,en dat dit wordt opgelost,ik heb nl betaald,en dan dreigen met een incasso bureau is toch heel naar

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Fa-Med B.V. over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Fa-Med B.V. in behandeling genomen

Bericht van Fa-Med B.V.

4 jaren geleden - We hebben telefonisch met u gesproken en de situatie doorgenomen. Mocht u nogmaals een toelichting willen dan horen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Famed

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Fa-Med B.V. een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door annagroot