Klacht: Klacht over product ( 5 rolgordijnen)

op 22 februari 2018 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil een klacht indienen over de rolgordijnen die ik bij IKEA gekocht, ik heb 5 rolgordijnen Liselott gekocht. De rolgordijnen zijn niet te bedienen ze blijven niet op de gewenste hoogte hangen. Ze schieten constant helemaal naar boven en als je ze weer naar beneden trekt moet je wel 15 keer op en neer bewegen voor dat de rolgordijnen op de juiste hoogte blijven hangen. Vaak schieten ze na een paar minuten weer ineens helemaal naar boven, je schrikt je rot. Ik irriteer me er dagelijks aan, dit kan echt niet zo. Ik hoop dat u deze klacht serieus neemt en hier een oplossing voor komt!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn aankoopbedrag terug krijg of 5 nieuwe andere rolgordijnen krijg die wel goed werken!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daan06