Klacht: Klacht over handleiding plannière ‘Phoenix’

op 05 oktober 2016 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Prima product, maar tijdens de installatie vond ik dat de handleiding zeer onduidelijk was over het aansluiten van de draden. Ik dacht dat je die tussen twee moertjes moest bevestigen en dan aandraaien (zoals bij een andere plafonnière die ik eens heb geïnstalleerd), en kreeg twee maal kortsluiting totdat ik de hele kleine ingangetjes voor de twee draden vond. Als dit niet extreem klein en onduidelijk was afgebeeld had dat me wat tijd gescheeld.

Gewenste Oplossing:

Handleiding met een extra, groter plaatje alleen over de aansluiting van de draden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chaim11