Klacht: Klacht over de vliegreis

op 09 juli 2012 over Arke in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goedeavond Arke,

Ik ben al een aantal keren met jullie gevlogen en ik ben met mijn moeder 22 juni tot 1 juli op vakantie geweest na Curacao hebben wij comfort klasse geboekt. Ik vindt de service erg slecht met wat je krijgt ik had net zo goed econemy kunnen boeken want het maakte niet echt met wat je krijgt. normaal kreeg je 2 maaltijden en drinken tussendoor nu moest je overal voor betalen erg slecht, en jammer. op de heen weg vroegen we of we een dekentje mochten omdat er erg koud was in het vliegtuig maar toen werd er gezegd dat ze op waren. Ik vind het erg jammer want het zijn erg dure reizen en een lange vlucht waar je in zit. Bij deze een klacht erover.

Met vriendelijke groet,

Esther Honig, Cissy brunner

Gewenste Oplossing:

ik hoop dat u me een duidelijk antwoord kan geven en een tegemoetkoming

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arke in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arke een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arke

Heeft op 17 juli 2012 om 17:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Wij hebben op 17 juli 2012 een schriftelijke reactie aan de klant gezonden. Arke, Afdeling Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door estherhonig