Klacht: Klacht over binas boek

op 04 oktober 2017 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb als laatst een binas gekocht van mijn eigen geld bij van dijk. Ik verwachte dat het hellemaal nieuw is aangezien ik het zelf heb betaald en niet meer terug ga geven. Maar het blijkt een gebruikte boek met scheurtjes en krasjes er op.

Gewenste Oplossing:

Als ik een hellemaal nieuwe binas terug krijg voor deze binas die ik nu heb of als ik een deel van me geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 04 oktober 2017 om 08:05 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Zisan,

Het klopt dat je een gebruikt boek hebt ontvangen. Wij leveren in eerste instantie gebruikte boeken uit, zolang de voorraad hiervan strekt. Je betaald voor een gebruikt artikel nooit de nieuwprijs, je hebt 2/3 van de nieuwprijs betaald.

Wanneer je het niet eens bent met de levering van een gebruikt boek, mag je het artikel retourneren. Wij gaan het geld dat terug storten. Helaas is het niet mogelijk om bij ons aan te geven dat je een nieuw boek geleverd wil hebben.

Hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groet,
Annemiek
Afdeling klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Zisan.y