Klacht: klacht over bestelling

op 13 januari 2014 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb mijn bestelling op 10 -01-2014 uit blokker gegald en bleek dat de scherm van een tablet is beschadigd en de Internet valt spontaan weg en komt niet meer terug in twee toestellen en ook ook moeilijk om aan te doen,

ik ben naar blokker terug de volgend dag ,maar ze zeggen ik moet contact met de service nummer terwijl op de de bon is geschreven dat artikelen onder 129 euro mag terug naar de winkel en mijn bestelling was van 120 euro
en kun je de nadeel van deze toestel zien op de eerste 5 minuten .

ik heb geen vertrouw meer voor bestellen via internet .

met vriendelijke groet

Gewenste Oplossing:

de tabletten retourneren en mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Blokker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door msouidi