Klacht: !!KLACHT NIEUWE UPDATE!!

op 11 juni 2019 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag heb ik de nieuwe update geïnstalleerd op mijn telefoon (Samsung A40) ik was totaal niet onder de indruk van de update, en dan heb ik het voornamelijk over de update van de Camera. Mijn beeld is zo close-up dat ik niet eens fatsoenlijke foto’s kan maken via verschillende apps. Ik heb mijn telefoon terug gezet naar fabriekinstelling, maar tot mijn grootte verbaasing is ook daar de update op gedownload of tewel ik word nu verplicht om deze update te gebruiken. Ik hoop dat jullie dit voor mij kunnen aanpassen. Alvast bedankt en ik hoor graag van jullie!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn camera weer is zoals voor de update. Ik hoop dat jullie dit voor mij terug kunnen zetten, want dit is geen gezicht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jasmijn1603