Klacht: klacht cappucino koffiepads

op 11 augustus 2016 over Douwe Egberts in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik al jaren douwe egberts roodmerk koffie snelfiltermaling (ben nu 65 jaar) Nu vindt ik het ook wel eens lekker om een kopje cappucino te drinken. Maar helaas na 3 pads te hebben geprobeerd het ik eindelijk een goed kopje cappucino Zijn hier al meer klachten over geweest ????. Ik vindt hem te duur om de pads zomaar weg te gooien. Krijg ik van jullie hier een bericht over. Ik doe precies wat op het pak staat.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik een goede oplossing van jullie krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Douwe Egberts

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Douwe Egberts nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marij van Laarhoven