Klacht: Klacht, beloofde levering blijft uit, lil.nl onbereikbaar

op 08 februari 2018 over Lil.nl in de categorie Internetshops - Meubels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind december 2017 heb ik drie rookmelders besteld. Levering bleef uit. Ik heb zeker drie keer gebeld, steeds plm 45 minuten in de wacht verhaal is, druk druk, en nog steeds geen levering. Heb gemaild. Geen reactie. Heb schriftelijke klacht ingediend. Reactie: rookmelders worden vrijdag geleverd. Bedoeld werd, vorige week vrijdag. Vandaag bijna een week verder en ruim 5 weken na bestelling, geen rookmelders. Ik heb eergisteren en gistere. weer gemaild. Geen reactie. Ik heb vandaag weer gebeld, via andere keuzeknop bij andere afdeling. Ik zou terug gebeld worden. Niet gebeurd. Met andere woorden, hier is iets ernstig mis.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld onmiddellijk terug. Oplichters.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lil.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lil.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rookmelder2017