Klacht: Kipfilet kilo verpakking

op 19 september 2018 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu al een aantal keer kipfilet gehaald en het lukt me maar niet om de kipfilet lekker te bakken sudderen het vlees is taai en droog , heb mijn buren gesproken en die hebben hetzelfde probleem . Dit had ik echter heel af en toe is maar de laatste tijd is het elke keer taai en droog .

Gewenste Oplossing:

Als ik antwoord krijg van Jumbo Hellevoetsluis Struytse hoeck over hoe dit kan en wat eventueel de oplossing zal zijn . Want anders koop ik geen kipfilet kilo verpakkingen meer dan ga ik wel naar de slager

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeffrey T