Klacht: Kiez verloren door pitloze olijven

op 12 september 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren (11 sept 2016) op een feestje in Amsterdam heb ik op een pit gebeten van een pitloze groene olijven van albert heijn . Mijn kies is gelijk gebroken in twee. Veel pijn. Vandaag pas een plek bij tandarts. Mijn kies moest uitgehaald worden. Was niet meer te redden. Ik ben een freelance coach. Moest mijn opdracht cancellen voor vandaag. Niet gewerkt niet verdient dus. Ik heb ook nu kosten van tandarts plus kodten voor een nieuwe kies.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik dat mijn tandarts kosten vergoed zijn plus kosten van een nieuwe kies. Ook kosten van mijn dag tarief omdat ik niet hebt gewrkt vandaag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nazanpm