Klacht: keramiek kook plaat

op 11 september 2018 over Atag in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb dat ding via bol.com ik heb hem niet een maand maar nu doen twee platen en niet meer ik gebeld met bol.com en ze zouden de klacht naar het desbetreffend monteur sturen nu heb ze vrijdag gebeld dat het omgeruild zou . nu vandaag bellen ze me weer op dat ze dat ding niet meer op voor raad hebben nu willen ze me wel een monteur sturen en zeggen als het aan de bedrading ligt zou de kosten voor me zelf zijn ter wel ik 5 jaar garantie heb
eerst zeggen we ruilen dat ding en nu willen ze een monteur sturen
ik vraag me wat willen ze nu eigenlijk

Gewenste Oplossing:

ik ben niet tevreden eerst beloven en dan niks daar

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Atag

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Atag in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door martien29101964