Klacht: Keolis syntus wat een drama!

op 13 december 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds we in Almere zijn overgegaan op Keolis syntus bussen is het een en al drama. Bussen vallen uit, kind komt te laat op school. Gisteravond had ik ouderavond en was ruim van te voren weggegaan, maar viel die bus WEER uit en de bus daarna was 14 minuten te laat, daarbij reed de chauffeur voor het eerst die route waardoor het voor haar nog erg onwennig was. Wat een slechte voorbereiding!
uiteraard waren we veel te laat voor het oudergesprek waardoor we weer rechtsomkeert konden gaan. Voor niks geld afgeschreven va mijn ov chip grrr plus dat ik nou weer terug moet komen en dus nog een keer geld wordt afgeschreven. Wat een fiasco!

Gewenste Oplossing:

Bussen die op tijd rijden en wanneer mijn geld wordt terug gestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeannette1974