Klacht: KENZO POLO MAAT M

op 20 juli 2016 over Vipfashionshop in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste lezers, ik heb vorige week een kenzo polo maat M besteld op www.vipfashionshop.nl. Eerste keer dat ik een grotere uitgave doe op het internet. Na enkele berichten via de mail (bram als contact persoon) , kreeg ik na mijn bestelling geen reactie meer. Binnen een week kreeg ik een brievenbuspakketje (franko 3,95, via postnl) in de brievenbus. Ik maakte het pakketje open en tot mijn grote verbazing zat er een kenzo t-shirt maat S in. Totaal niet wat ik had verwacht, en zag meteen dat het shirt nep (namaak ) was. Gelijk contact geprobeerd te leggen met dezelfde bram. Maar tot op de dag van vandaag geen reactie!. Ik ben bang dat ik net als andere gedupeerd ben van fraude en oplichting.

Gewenste Oplossing:

aangeven , en hun laten stoppen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vipfashionshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vipfashionshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ikbaalhierenormvan2