Klacht: Katten brokken besteld niet gekregen

op 27 mei 2021 over Topdierenshop.nl in de categorie Dierenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een week terug, een bestelling gedaan voor katten brokken van Royal canin 8kg ik naar 3 dagen een mail gestuurd en kreeg ik een mail hadden de brokken niet op voorraad een dierenshop dit zijn niet alledaagse brokken zijn dieet brokken. Dus dan moeten, er veel mensen dieet brokken bestellen naar mijn idee we zijn nu bijna een week verder en hoor tot nu toe niks over mijn bestelling dus gevraag geld terug te boeken telefonisch niet bereikbaar vanwege Corona regels werkt iedereen van thuis waarom niemand dan thuis de lijn geven en alleen bereikbaar zijn via mail !!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelling krijg of het geld terug geboekt moet echt brokken voor de katten hebben anders bestel ik ze wel bij de vorige shop waren iets duurder maar had ze wel sneller.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Topdierenshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Topdierenshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jaco71